Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ανανέωση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάνει τα πάντα για να δείξει στον φόργουορντ της ομάδας του ότι επιθυμεί διακαώς την παραμονή του, όπως έχει εκφράσει δημόσια σε πολλές τοποθετήσεις του. Ο σύλλογος δείχνει να ακούει τις εντολές του προπονητή και να δίνει στον 25χρονο την μικρή αύξηση που ζήτησε σε σχέση με τις φετινές ετήσιες απολαβές του.

Εφόσον ο Βεζένκοφ βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ΚΑΕ τότε θα χριστεί στον ελληνικό «κορμό» ως αντικαταστάτης του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος θα παίξει ακόμα ένα ή το πολύ δύο χρόνια.

Στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα άλλωστε, είναι να στηριχτεί πολύ το πρότζεκτ Βεζένκοφ και ο ίδιος είναι έτοιμος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να βελτιωθεί και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη.

Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, αναμένεται στο δεύτερο ραντεβού, με μία άνοδο στο οικονομικό από πλευράς ΚΑΕ και μία δική του μείωση σε αυτά που ζητά, οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν και ο παίκτης να μείνει στον Ολυμπιακό.