Ο Ολυμπιακός δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα μέσω του προγράμματος «Together We Fly» στο Βερολίνο, για την αναμέτρηση με την Άλμπα (29/12, 21:00).

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή και να βρεθούν κοντά στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Βερολίνο και στην αναμέτρηση με την Άλμπα στις 29 Δεκεμβρίου, δίνει στους φίλους της ομάδας ο Ολυμπιακός.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μέσω του προγράμματος «Together We Fly» στην γερμανική πόλη, για την αναμέτρηση των Πειραιωτών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες ενός ακόμα «ερυθρόλευκου» ταξιδιού μέσω του προγράμματος «Together We Fly»!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην αναμέτρηση με την Άλμπα στο Βερολίνο (28/12), «κλείσε» τώρα θέση στο τσάρτερ που θα μεταφέρει την ομάδα μας!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 2 βράδια στο Βερολίνο.
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου @20.30 έναρξη του αγώνα ΑΛΜΠΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου , πρωινή ώρα μετάβαση στο αεροδρόμιο με ώρα αναχώρησης στις 12.00, για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 450€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.
Πακέτο επιλογής 2 : 785.00€ ευρώ ανά άτομο στο ξενοδοχείο Park Inn by Radisson Berlin Alexander Platz 4*. Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.
Πακέτο επιλογής 3 : 910.00 € ευρώ ανά άτομο στο ξενοδοχείο Park Inn by Radisson Berlin Alexander Platz 4*. Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,δύο διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.
Πληροφορίες αναλυτικά στο https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2023-24.html
Δεκτές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εφόσον συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα συμμετοχής :

https://www.olympiacosbc.gr/el/?option=com_rsform&view=rsform&formId=10