Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να προμηθευτεί πλέον τα εισιτήρια με την Μπάγερν Μονάχου για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ένιωσε τη στήριξη του κόσμου του για ακόμα ένα βράδυ. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» γέμισαν το ΣΕΦ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ και πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με την Μπάγερν την Παρασκευή (8/12 – 21:15).

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα, με τον Ολυμπιακό να αναζητά την επιστροφή στις νίκες και να θέλει ξανά τον παλμό στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Μπάγερν
«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την FCBAYERNMUNICH της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 08/12/2023 με ώρα έναρξης 21:15, η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται:

Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr.
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007.
Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από την Πέμπτη 07/12/2023 και ώρες 10:00 έως 18:00 και την ημέρα του αγώνα Παρασκευή 08/12/2023 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 50€, 70€, 100€, 120€, 150€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

Συνιστάται η χρήση μάσκας.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου».