Ο Σάσα Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Μονακό και αναφέρθηκε στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς οδήγησε φέτος τη Μονακό στο Final Four της EuroLeague όμως όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από τα play-offs στη Γαλλία.

Στο Πριγκιπάτο κάνουν ήδη σχέδια για την επόμενη ημέρα χωρίς εκείνον στον πάγκο, ενώ τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Τσάβι Πασκουάλ και του Αντρέα Τρινκιέρι.

«Ο κόσμος του μπάσκετ είναι μικρός. Πάντα κυκλοφορούν φήμες και… πληροφορίες για μεταγραφές παικτών και αλλαγές προπονητών. Ακόμα και στα μέσα της σεζόν. Οι ατζέντηδες παίζουν παιχνίδια για να δοκιμάσουν την αγορά και να προετοιμάσουν το έδαφος. Όσο για εμένα, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Σέβομαι όλους τους μεγάλους προπονητές. Ο Τσάβι Πασκουάλ και άλλοι προπονητές τέτοιου διαμετρήματος αξίζουν να ηγούνται των καλύτερων ομάδων. Η Μονακό είναι μια από αυτές, λαμβάνοντας υπόψη τι έχουμε πετύχει φέτος» εξήγησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς μιλώντας στη L’Équipe.

Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Μονεγάσκους: «Είμαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζω καλά πώς λειτουργούν τα πράγματα. Αν αυτά που έχω προσφέρει μέχρι τώρα στη Μονακό δεν είναι αρκετά ή υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα στην αγορά, τότε ας είναι. Αλλά δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα από αυτά που έδωσα. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός μου δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ. Αν το μέλλον μου δεν είναι σε αυτή την ομάδα, θα το δεχτώ όπως κάθε άλλη απόφαση της διοίκησης του συλλόγου».