Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του πριν από το δεύτερο παιχνίδι της Μονακό με τον Ολυμπιακό στάθηκε στον σκληρό τρόπο που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και στο πως θα πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της γαλλικής ομάδας:

«Ξέρουμε πόσο σκληρά παίζει εδώ ο Ολυμπιακός. Πάντα στα όρια του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό. Αλλά και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε συνήθως. Αν θέλεις να έχει μία ευκαιρία στο ΣΕΦ θα πρέπει η επιθετικότητά του να είναι στο ίδιο σημείο με αυτή του Ολυμπιακού και νομίζω ότι αυτό είναι το κομμάτι που μας έλειπε.

Δεν ήμασταν όσο επιθετικοί θα έπρεπε και ίσως να οφείλεται στην ατμόσφαιρα ή στην εμπειρία που έχουν σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Είναι πολύ μεγαλύτερη η πίεση που έχεις να διαχειριστείς και πρέπει να μείνεις ψύχραιμος. Δεν περιμένω κάποια αλλαγή από τις δύο ομάδες, αλλά θα ήθελα να κάνουμε το step up και να εμφανιστούμε διαφορετικοί στο δεύτερο ματς. Αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να μην μας επηρεάσει ο κόσμος, οι διαιτητές και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο».