Ο Χρήστος Σερέλης και όλος ο Παναθηναϊκός έχουν απηυδήσει με τη συμπεριφορά του Μπέικον και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Μπέικον στο «τριφύλλι», με τον Αμερικανό άσο να έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων και πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της άμεσης αποχώρησής του να είναι ανοικτά και να εξετάζονται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Την τελική απόφαση θα πάρει ο Χρήστος Σερέλης, που είναι και ο πιο απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Μπέικον, αφού παρά τις συνεχείς συστάσεις βλέπει πως η περίοδος μεταμέλειας του Αμερικανού άσου κρατά μόλις λίγες, πριν επαναληφθούν τα ίδια συμβάντα.

Ήταν κάτι άλλωστε που είχε προβλεφθεί και στο συμβόλαιο του Μπέικον με τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να θέτει όρους αποδέσμευσης του πρώην άσου της Μονακό, γνωρίζοντας το ασταθές του χαρακτήρα του.

Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες, με τα πάντα στην παρούσα φάση να είναι ανοικτά και να υπολογίζονται, όπως φυσικά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι εν μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ στην Basket League.