Ο Παναθηναϊκός δουλεύει εδώ και δύο εβδομάδες την περίπτωση του Αρτούρας Γκουντάιτις και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φουλάρει για να το κάνει δικό του!

Άλλη μια… Ευρωλιγκάτη μεταγραφή πάει να κλείσει ο Παναθηναϊκός που ανεβάζει ταχύτητες στο θέμα του σέντερ και πάει να πάρει την υπογραφή του έκτου ξένου για την επόμενη σεζόν. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πολύ δυναμικός Αρτούρας Γκουντάιτις, που δίπλα στον Παπαγιάννη πάει να συνθέσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα της τελευταίας δεκαετίας στη θέση του σέντερ.

Οι πράσινοι δουλεύουν την υπόθεση εδώ και δυο εβδομάδες και είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσες εξελίξεις με τον δεύτερο Λιθουανό, μετά τον Γκριγκόνις.

Ο Γκουντάιτις προέρχεται από δυο σεζόν υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ και άλλη μια στο Μιλάνο με τον Μεσίνα, δείγμα της μπασκετικής φιλοσοφίας που τον ακολουθεί. Παρότι εξετάστηκε σοβαρά και η περίπτωση του Λοβέρν, προτιμήθηκε από την τεχνική ηγεσία και τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, ο Λιθουανός γίγαντας καθώς πιστεύουν ότι κουμπώνει καλύτερα δίπλα στον Παπαγιάννη.

Η σταθερότητα του στα σχεδόν 19-20 λεπτά που έχει κατά μέσο όρο συμμετοχής, αποτέλεσαν το «διαβατήριο» του, δεδομένου ότι προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα σε επίθεση και άμυνα.