Πολλά προβλήματα μαζεύτηκαν στον Παναθηναϊκό λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21:00) και η προπόνηση των «πρασίνων» είχε αρκετές απουσίες. Εκτός έμεινε και ο Οκάρο Ουάιτ λόγω ενοχλήσεων.

Καθόλου ομαλά δεν κυλάει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Πρίφτης καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Σταθερά εκτός δράσης βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο αρχηγός, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ιγμόρειo, ενώ χθες (22/2) προστέθηκε και το θέμα με τον Στέφαν Γιόβιτς, που υπέστη θλάση.

Παρ’ όλα αυτά τα ζητήματα για το «τριφύλλι» δεν σταματούν εκεί, καθώς σήμερα (23/2) δεν συμμετείχαν προληπτικά στην προπόνηση οι Οκάρο Ουάιτ και Νεοκλής Αβδάλας. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ο δεύτερος στον προσαγωγό.

Παράλληλα, έλειπε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής, ενόψει των δύο αγώνων με την Τουρκία στις 25 και 28 Φεβρουαρίου.