Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Μόσχα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ (2/12, 19:00), ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης… τρέχει για να τα καταφέρει την τελευταία στιγμή.

Δεν λέει να… αδειάσει το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη, στο οποίο είναι γραμμένα δύο πολύ σημαντικά ονόματα του Παναθηναϊκού: αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου και εκείνο του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν έχει προπονηθεί από την Κυριακή (28/11). Έτσι, όλα δείχνουν πως είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το αεροπλάνο για την Μόσχα, ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Ζενίτ, όταν του γύρισε το πόδι. Την Κυριακή (28/11), ο Έλληνας σέντερ έμεινε στα «πιτς» για να προφυλαχθεί, ενώ τις δύο επόμενες μέρες ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Προφανώς, η συμμετοχή του στο ματς με τους Μοσχοβίτες θεωρείται αμφίβολη, με τον ίδιο να… τρέχει για να είναι έτοιμος.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (1/12), προτού αναχωρήσουν για τη Ρωσία και ο κόουτς Πρίφτης θα μιλήσει με το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο του, για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τους δυο παίκτες του.