Ο Κέβιν Πάνγκος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στην Αρμάνι, αλλά και στο πέρασμά του από τις Ζενίτ, Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις Μπαρτσελόνα και Ζενίτ: «Στη Βαρκελώνη η εμπειρία μου ήταν σκληρή, ψυχικά και σωματικά. Ποτέ δεν ήμουν υγιής, ακόμα και όταν έπαιζα είχα πρόβλημα και δεν κατάφερα να κάνω αυτό που μπορώ. Έπαιζα χωρίς αυτοπεποίθηση. Στη Ζενίτ σίγουρα χάρηκα και έπαιξα καλά το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη εκδοχή μου αλλά δεδομένα ήμουν πολύ καλά».

Για την προσπάθειά του στο NBA: «Το να πάω στο ΝΒΑ ήταν ένας στόχος. Αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου, έστω και αν απ’ έξω δε φαίνεται. Δεν μπορούσα να παίξω όπως ήθελα, αλλά δε θα άλλαζα αυτήν την εμπειρία και δε μετανιώνω».

Για το τι τον έφερε στο Μιλάνο: «Είναι υπέροχος σύλλογος, τρομερή πόλη. Η επιτυχία τους τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει πολλά, έχουν πάρει τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω εδώ, για έναν προπονητή με τον οποίο είχα πολύ ωραίες συζητήσεις για τους στόχους της ομάδας».

Για τον Σέρχι: «Ο Τσάτσο είναι ο Τσάτσο. Είναι ένας θρύλος, εγώ θα προσπαθήσω να φέρω τον Κέβιν και να κάνω ό,τι μπορώ. Σε κάποια πράγματα είμαστε διαφορετικοί και σε άλλα είμαστε ίδιοι, αλλά δε χρειάζεται να προσπαθήσω να γίνω κάποιος άλλος».