Ο Κέβιν Πάντερ παρουσιάστηκε επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο και δήλωσε πως θα μάθει πολλά σ’ αυτή την ομάδα, ενώ τόνισε πως ο Μεσίνα θα τον αφήσει να είναι ο εαυτός του.

Η Αρμάνι Μιλάνο για ακόμη μία μέρα συνέχισε τις παρουσιάσεις των μεταγραφικών της αποκτημάτων και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κέβιν Πάντερ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο GM της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος είπε για τον παίκτη: «Είναι νέος, έχει κίνητρο, αλλά έχει ακόμα να κερδίσει πράγματα».

Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ αναφέρθηκε στο πως επέλεξε την Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του: «Μίλησα αρκετές φορές με τον κόουτς Μεσίνα. Για μένα ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζω. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω. Βλέποντας το ρόστερ που έχουμε συγκεντρώσει, πιστεύω ότι υπάρχει πραγματική ευκαιρία να το κάνω εδώ. Για μένα θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία να μάθω από παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν. Θα τους γνωρίσω μέσα κι έξω από το γήπεδο. Αυτό είναι εξαιρετικά ελκυστικό για μένα».

Επίσης, ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μίλησε για το πως θα προσαρμοστεί στην καινούργια του ομάδα: «Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Ο προπονητής θα με αφήσει να είμαι ο εαυτός μου. Εγώ θα προσπαθήσω μόνο να συνδεθώ με όλους. Δεν θα πάω στο γήπεδο πιστεύοντας ότι είμαι ή όχι ο παίκτης αναφοράς, δεν είμαι έτσι, θα παίξω για την ομάδα και θα τη βοηθήσω να κερδίσει».