Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Κέντρικ Πέρι μίλησαν ενόψει του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και την επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο “Open Sport” οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού»:

Γιώργος Παπαγιάννης: «Είναι το πιο σημαντικό τουρνουά που υπάρχει. Τιμούμε τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο. Στις μέρες του η ομάδα κατέκτησε όλα τα ευρωπαϊκά. Ξέρουμε τι σήμαινε σαν άνθρωπος και σαν σύμβολο για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Τον ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε στην ομάδα.

Όλες είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Δεν έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα που κάνουμε την προετοιμασία. Σίγουρα, θα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα έχουμε και το Σούπερ Καπ, για να μπούμε δυναμικά στην νέα χρονιά.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο κόσμος για εμάς, για το ΟΑΚΑ, για την ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό και για τους παίκτες ότι θα επιστρέψει ο κόσμος ύστερα από 1,5 χρόνο. Θέλουμε να χαρούμε όλοι την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει».

Κέντρικ Πέρι: «Το τουρνουά τιμή την μνήμη του πρώην προέδρου, την πλούσια ιστορία που έγραψε όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά για όλη την Ελλάδα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι κομμάτι του τουρνουά».