Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπαίνει στην νέα χρονιά με μια καλή βάση και συμπλήρωσε πως άπαντες στο ΣΕΦ είναι ενθουσιασμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε στην media day που διοργάνωσαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος κάθε ομάδας, να βγάλει ια χρονιά με υγεία. Ο κάθε τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει την πορεία μιας ομάδας. Έχουμε δουλέψει καλά, είμαστε σε καλό επίπεδο. Σαφώς, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την νέα σεζόν, θέλουμε να δώσουμε και να λάβουμε ενέργεια και όλοι μαζί να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη χημεία του Ολυμπιακού: «Η χημεία είναι και κάτι που δουλεύεται. Όταν δεν γνωρίζεσαι με τα νέα παιδιά το δουλεύεις. Αυτό που βλέπουμε από τα νέα παιδιά είναι και διάθεση και χαμόγελο. Υπάρχει μια σημαντική βάση, για να δημιουργηθεί η χημεία. Χρειάζεται καλή δουλειά για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο».

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ήταν ο άνθρωπος που με έβαλε στον χάρτη και μου έδωσε την ευκαιρία. Ήταν αυτός που με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε. Σε έναν Ολυμπιακό τότε με τεράστιο μπάτζετ και ποιοτικούς παίκτες. Το έχω ξαναπεί, το ευχαριστώ είναι τεράστιο. Μου έδωσε το έναυσμα να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα».