Σύνθημα… μάχης από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως η απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς είναι σημαντική, αλλά ταυτόχρονα άπαντες θα πρέπει να δώσουν το 100% απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Είναι πάρα πολύ σημαντικός ο Νέντο για την ομάδα από πολλές πλευρές. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Όσοι είναι υγιείς και όσοι μπορούν να παλέψουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε το 100%».

Για τα παιχνίδια με Βαλένθια και Προμηθέα: «Η εμφάνιση με την Βαλένθια ήταν μια πολύ γεμάτη εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ, αν υπάρχουν μπασκετικοί Θεοί, αν υπάρχει κάρμα. Ελέγξαμε το παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια , κέρδισαν δίκαια. Στο τέλος κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε για να χάσουμε το παιχνίδι. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν το βλέπεις πάρα πολύ συχνά. Εγώ πρώτη φορά χάνω έτσι στην καριέρα μου. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα μας έχει μια ανοδική πορεία, παίζουμε καλύτερο μπάσκετ και όλοι οι παίκτες έχουν ανέβει. Πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και σε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά».

Για την κατάστασή του: «Είμαι καλά. Το γόνατό μου είναι χρειάζεται μια διαχείριση. Όταν είσαι για κάποιο διάστημα έξω δεν μπορείς να μπεις στη… φωτιά κατ’ ευθείαν. Πρέπει να υπάρχει μια διαχείριση, κάνω καλή δουλειά με τις θεραπείες μου, ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά να με διαχειριστεί, να είμαι φρέσκος και υγιής. Νιώθω μια χαρά μπασκετικά».

Για την απουσία κόσμου από το ΣΕΦ: «Νιώθω ότι έχω προετοιμαστεί για αυτές τις καταστάσεις. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σημαντικό να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Τα υπόλοιπα δεν παίζουν ρόλο. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς φιλάθλους και θα έχω μια… φιλική παρουσία. Θα πρέπει να παίξουμε όλοι δυνατά, να καταλάβουμε τη σημασία ενός τέτοιου αγώνα και να δώσουμε το 100%».