Η Παρτιζάν την περασμένη σεζόν γέμισε ασφυκτικά σε κάθε αγώνα την «Stark Arena» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν έβγαλε στην δημοσιότητα το ποσό που η σερβική ομάδα αποκόμισε από τα εισιτήρια που κοπήκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ουσιαστικά, ο Οστόγια Μιχαήλοβιτς απάντησε στον Τέρζιτς (αθλητικός διευθυντής Ερυθρού Αστέρα), ο οποίος είχε δηλώσει ότι: «Στο μπάσκετ γίνεσαι πρωταθλητής Ευρώπης με 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε το Conference League. Στο Champions League θα μας περιμένουν σύλλογοι με μπάτζετ 800 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα πράγματα είναι ασύγκριτα».

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο πρόεδρος της Παρτιζάν σημείωσε: «Ο Τέρζιτς θα έπρεπε να γνωρίζει τα βασικά νούμερα πριν ανοίξει το στόμα του και μιλήσει για την EuroLeague και το μπάσκετ, ως άθλημα. Η Παρτιζάν φιλοξένησε πέρσι στην Stark Arena περίπου 540.000 φιλάθλους και έβαλε στα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ μόνο από τα εισιτήρια. Δεν είμαι σίγουρος αν οι ποδοσφαιρικές ομάδες στη Σερβία είχαν όλες μαζί αυτό τον αριθμό των οπαδών στις εξέδρες τους. Ούτε, φυσικά, αν έβγαλαν όλες μαζί 6 εκατομμύρια ευρώ».