Ο Άλεκ Πίτερς πήρε και αυτός με την σειρά του – μετά τον Σλούκα – θέση στην ανάδειξη του Έντι Ταβάρες σε αμυντικό της χρονιάς αντί του Τόμας Γουόκαπ, ζητώντας από αυτούς που ψήφισαν να εξηγήσουν το σκεπτικό τους.

Η ανάδειξη του Έντι Ταβάρες σε αμυντικό της χρονιάς στην EuroLeague και η 2η θέση του Τόμας Γουόκαπ έχει πειράξει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά λοιπόν τον Κώστα Σλούκα, θέση για το θέμα πήρε και ο Άλεκ Πίτερς, στηρίζοντας τον συμπαίκτη του.

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού απάντησε στο post της EuroLeague στο Instagram για την ανάδειξη του Ταβάρες, γράφοντας: “Οι ψηφοφόροι πρέπει να εξηγήσουν το σκεπτικό τους για αυτό το αποτέλεσμα. Αν το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν φύλλα στατιστικής τότε πρέπει να τους αφαιρεθεί η ψήφος, επειδή αυτό είναι τεμπέλικο. Ο Γουόκαπ επηρέασε το παιχνίδι από την πιο σημαντική θέση στο παρκέ της EuroLeague”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταβάρες είχε απαντήσει στον Σλούκα μέσω twitter στο σχόλιο του ηγέτη των “ερυθρόλευκων”, οπότε μένει να φανεί αν θα υπάρξει νέα απάντηση από τον σέντερ της Ρεάλ ή κάποιον συμπαίκτη του.