Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην φιλία του με τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου, τόνισε πως σπίτι του είναι το ΣΕΦ και σημείωσε πως δεν έχει σκοπό να… τραβήξει από τα μαλλιά το θέμα της παραμονής του στο παρκέ.

Ο έμπειρος ψηλός του Ολυμπιακού μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τους Σλούκα, Σπανούλη και Παπανικολάου, λέγοντας:

«Έχουμε περάσει μαζί πολλά πράγματα και καταστάσεις. Δεν θα τις πω δύσκολες, είναι άλλες αυτές. Αλλά έχουμε περάσει μαζί νίκες, ήττες, τραυματισμούς. Δένεσαι με αυτά. Έχουμε ξενυχτήσει πολλές φορές συζητώντας. Δένεσαι και μπορείς να πεις πράγματα που δεν ξέρει για παράδειγμα ούτε η οικογένειά σου. Είναι πολύ σημαντικό να δένεσαι με τους συμπαίκτες σου, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εμείς οι τέσσερις είμαστε έτσι και αυτό γενικά κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη».

Επιπρόσθετα, τόνισε πως το ΣΕΦ είναι το… σπίτι του, ενώ σχολίασε και το θέμα της παραμονής του στα παρκέ, τονίζοντας: «Δεν έχω σκοπό να το τραβήξω από τα μαλλιά. Θα δούμε. Κάθε χρόνο έχουμε κουβέντα με τους προέδρους. Τους λέω κάθε φορά αν με θεωρούν απαραίτητο και αν μπορώ να βοηθήσω. Η ομάδα είναι πάνω απ’όλα. Νιώθω γεμάτος σε κάθε περίπτωση».