Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Αρχικά, ο Πρίντεζης δήλωσε για την πανδημία του κορωνοϊού: «Η κάθε κουβέντα έπρεπε να ξεκινάει από την υγεία. Σίγουρα πιο εύκολη η ζωή μας από ένα μέσο άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς υπάρχει η ανασφάλεια για το θέμα της υγείας. Κυρίως όταν γυρίζεις από μεγάλα ταξίδια, που φοβάσαι να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής».

Σχετικά με το αν θα είναι πιο ξεκούραστη η εφετινή σεζόν για τον ίδιο, λόγω των διαθέσιμων λύσεων στη θέση του, τόνισε: «Δεν το βλέπω σαν ζόρι. Το βλέπω σαν αγάπη για αυτό που κάνω και την ομάδα. Ο Βεζένκοφ είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο».

Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης μίλησε και για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα: «Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας. Νιώθω πως είναι πιο βελτιωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθε ένα παιδί που είναι φίλος μου, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εντός και εκτός γραμμών. Θεωρώ πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, είναι σημαντικό να έχεις παιδιά που δουλεύουν και έχουν σωστή νοοτροπία».

Τέλος, μίλησε και για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν με τον Νίκολα. Παίκτες σαν τον Νίκολα δεν τον βρίσκεις εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο και ξέρω πως θέλει να γυρίσει στο μέλλον στην ομάδα. Κυρίως οι κακές καταστάσεις σε φέρνουν κοντά με κάποιους συμπαίκτες».