Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τζόβιτς, σχολίασε τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποθεώνοντας τον, ενώ εξέφρασε την απογοήτευση του για τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα:

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος προπονητής μπάσκετ. Δεσμευόμαστε από μια εξαιρετική φιλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδοθούμε και να πούμε ότι ο Ζέλικο έφτασε στην Παρτιζάν και όλα τελείωσαν. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Συγκεντρωνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο στο γήπεδο και αφήνουμε ένα μέρος της συγκέντρωσης εκτός γηπέδου. Η σχέση μας δεν μπορεί να διαταραχθεί. Αν συνεχιστεί η οργή των οπαδών, πιστεύω ότι ο Ζέλικο θα αντιδράσει, κάτι που δεν ίσχυε πριν. Όσο για μένα, θα αντιδρώ πάντα».

Για τον Σάσα Ομπράντοβιτς: «Με εντυπωσίασε περισσότερο η τεράστια απογοήτευση από τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Μας κοστίσε 650.000 ευρώ. Δεν έπεσε από τον ουρανό, τον φέραμε. Απλώς δεν περίμενα ότι θα χρεώσει σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιό του σε τέσσερις μήνες. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε. Είναι μια νέα εμπειρία για μένα, ένας άνθρωπος μαθαίνει όσο είναι ζωντανός. Δεν επικοινώνησα με τον Ομπράντοβιτς, επικοινώνησε μαζί του ο Φιλίπ Σουντρούλιτς. Δεν μπορούσα να αντέξω μια τέτοια επαφή. Για μένα, είναι ένας “θρύλος του συλλόγου. Όταν σταματάς να παίζεις αλλάζεις χώρο, όπου υπάρχουν άλλοι κανόνες, γνώσεις και σχολές».