Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αποθέωσε τον Σέρβο σέντερ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς πήρε από το χέρι τους Νάγκετς, οδηγώντας το Ντένβερ στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του με 4-1 νίκες στη σειρά των NBA Finals με τους Χιτ, συνδυάζοντας τον τίτλο με την ανάδειξή του σε MVP των τελικών.

Η σεζόν 2022-23 ολοκληρώθηκε με τους Νάγκετς στην κορυφή και ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αναφέρθηκε στον Σέρβο σέντερ.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Ντένβερ. Χάρη στον Γιόκιτς, πέτυχαν ένα ιστορικό επίτευγμα. Ο Νίκολα άλλαξε το ΝΒΑ. Άλλαξε τις συνήθειες και την κουλτούρα της λίγκας. Πολλοί έλεγαν ότι τα νούμερά του ήταν απλώς σύμπτωση όμως ο Γιόκιτς, ως τρομερός επαγγελματίας, βελτίωσε το στιλ του και πλέον είναι κυρίαρχος. Είναι σημαντικό για τη Σερβία ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρωτάθλημα του Γιόκιτς μαζί με τις επιτυχίες του Νόλε είναι τα επιτεύγματα που περιμέναμε για χρόνια» εξήγησε ο πρόεδρος της Παρτίζαν σε συνέντευξή του στο Informer TV.