Αρκετά εκατομμύρια ευρώ αναμένονται στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον ο Ουσμάν Γκαρούμπα μετακομίσει αυτό το καλοκαίρι στο ΝΒΑ.

Μετά τους Φακούντο Καμπάτσο και Γκάμπριελ Ντεκ η… καμπάνα του «μαγικού κόσμου» χτυπάει για τον Ουσμάν Γκαρούμπα. Ο 19χρονος φόργουορντ έχει δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ και περιμένει να μάθει που θα επιλεγεί. Οι εκτιμήσεις θέλουν τον νεαρό Ισπανό διεθνή αρκετά ψηλά και συγκεκριμένα στο νούμερο «19».

Από ‘κει και πέρα, όμως, εφόσον ο Γκαρούμπα αποφασίσει να μετακομίσει φέτος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε η «βασίλισσα» θα βάλει στα ταμεία της ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «basketnews.com», εάν ο 19χρονος αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, τότε η ομάδα της Μαδρίτης θα εισπράξει ένα ποσό ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος θα αναγκαστεί να καταβάλει ο ίδιος ο παίκτης, καθώς μία ομάδα του ΝΒΑ έχει το δικαίωμα να διαθέσει το πολύ 655.000 ευρώ (περίπου 775.000 δολάρια). Άρα, τα υπόλοιπα περίπου 2,34 εκατ. ευρώ θα πρέπει να πληρώσει από την… τσέπη του ο Γκαρούμπα.

Ωστόσο, η προνοητικότητα της Ρεάλ δεν σταματά εκεί. Κάθε καλοκαίρι, η ρήτρα του 19χρονου για το ΝΒΑ ανεβαίνει κατά 1 εκατ. ευρώ. Για παράδειγμα, αυτό σημαίνει πως εάν ο Γκαρούμπα μετακομίσει στον «μαγικό κόσμο» το καλοκαίρι του 2022, τότε η «βασίλισσα» θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.

Τέλος, το συμβόλαιο του νεαρού φόργουορντ με τη Ρεάλ λήγει το καλοκαίρι του 2025.