Στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκε ο Κώστας Σλούκας, με αφορμή το 1ο Basketball Camp Academy.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε καλεσμένος στο καμπ που διοργανώνουν η Ελένη Καπογιάννη και η Λολίτα Λύμουρα, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το… νέο αίμα που θέλει να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ, μεταφέροντας πολύτιμες εμπειρίες από την καριέρα του.

Μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη μέχρι στιγμής πορεία του με τα πράσινα, αλλά και για το Final Four που έρχεται, τονίζοντας πως θα προλάβει να είναι έτοιμος παρά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θυμάται το δικό του ξεκίνημα: «Ναι, και εγώ ξεκίνησα μικρός πηγαίνοντας σε camp με φιλοδοξίες και όνειρα. Έρχονταν συχνά παίκτες πρότυπα για μένα, που τα λόγια τους έμειναν στο μυαλό μου και στην καρδιά μου βαθιά χαραγμένα μέχρι και τώρα».

Για το ότι έβλεπε συχνά την αδερφή του στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Ισχύει, η αδερφή μου έχει σηκώσει εδώ και πρωτάθλημα, αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον σύλλογο και έχει μια επιτυχημένη πορεία στον Παναθηναϊκό. Η μοίρα τα έφερε έτσι να είμαι κι εγώ τώρα εδώ».

Για το αν θα προλάβει το Final Four: «Ναι, θα προλάβω θεωρώ. Με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και κάνω εντατικές θεραπείες, οπότε πιστεύω θα είμαι εντάξει στον ημιτελικό με τη Φενέρ. Οι φιλοδοξίες είναι πάντα μεγάλες, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να περάσουμε στον τελικό».

Για το παρελθόν του στη Φενέρ αλλά και για Καλάθη, Παπαγιάννη: «Είναι ιδιαίτερη και η σχέση μου με τη Φενέρ, όπως καταλαβαίνετε αποδοκιμάστηκα φέτος στο γήπεδό της για λόγους που δεν καταλαβαίνω, επειδή σκόραρα πέρυσι ένα δύσκολο καλάθι εκεί με την προηγούμενη ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, οι ιδιαιτερότητες με τον Καλάθη και τον Παπαγιάννη υπάρχουν επίσης, αλλά γενικότερα στο μυαλό μου υπάρχει μόνο να αγωνιστούμε με πάθος και να πάρουμε την πρόκριση που χρειάζεται οργανισμός του Παναθηναϊκού».

Για το τι είπε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην αρχή της χρονιάς: «Αυτά που είπα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην αρχή της χρονιάς φυσικά θα μείνουν μεταξύ μας, αλλά φυσικά υπάρχουν πάντα οι φιλοδοξίες και το όραμα που είχαμε για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλω να πιστεύω ότι αρχής γενομένης την Παρασκευή θα κερδίσουμε τη Φενέρ και θα περάσουμε στον τελικό, ενώ στη συνέχεια για 40 λεπτά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τον τίτλο».