Ο φυσιοθεραπευτής, Δημήτρης Σκορδής, ετοίμασε ένα βίντεο για την αποκατάσταση του Βασίλη Σπανούλη μετά τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό του και αποκαλύπτονται συναισθήματα και διάλογοι.

«Μήτσο, δύο είναι οι αγάπες μου. Η οικογένειά μου και το μπάσκετ. Θέλω να φύγω ΥΓΙΗΣ και ΝΙΚΗΤΗΣ από αυτό», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ηγέτη των Πειραιωτών, που από την πρώτη στιγμή έδειξε πως σκεφτόταν μόνο ένα πράγμα, την επιστροφή στη δράση.

Μάλιστα επ’ αυτού, ο Δημήτρης Σκορδής έγραψε: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-Η Μεγάλη Επιστροφή

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε.

Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι

Δείτε το βίντεο με στιγμές της αποκατάστασης του «Kill Bill» τους τελευταίους μήνες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKORDIS Κεντρο Φυσικοθεραπειας (@dimitrios.skordis) στις