Μία πολύ δύσκολη ερώτηση έθεσε η Ευρωλίγκα στον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αναφέρει ότι είναι χαραγμένοι στο μυαλό του οι τελικοί του 2012 και του 2013.

Ο ηγέτης των “ερυθρόλευκων” δυσκολεύτηκε να απαντήσει, όμως τόνισε ότι οι στιγμές που οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν back to back το βαρύτιμο τρόπαιο είναι οι κορυφαίες του στιγμές στην διοργάνωση.

Αναλυτικά είπε:

«Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην Ευρωλίγκα ήταν σίγουρα οι τελικοί του 2012 και του 2013. Είναι κάτι δύσκολο για μένα να διαλέξω το καλύτερο παιχνίδι, γιατί υπήρχαν πολλά τα τελευταία 7-8 χρόνια, γι’ αυτό επέλεξα τους δύο τελικούς που κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα και θα τους θυμάμαι για πάντα, επειδή είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο. Αυτές είναι οι αναμνήσεις που κρατάω, δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου, όλο το κλαμπ, οι οπαδοί και οι πρόεδροι όλοι ήξεραν τι περάσαμε για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ήταν το τελευταίο κομμάτι κάθε χρονιάς στην Ευρωλίγκα και εμείς καταφέραμε να το πετύχουμε και έτσι πάντα θα θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια».