Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να χτίσει γύρω από τους Φακούντο Καμπάτσο και Έντι Ταβάρες και φέρεται να έχει βάλει ρήτρα άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το ΝΒΑ στα συμβόλαιά τους.

Την τελευταία 10ετία, και κυρίως από όταν ανέλαβε το «τιμόνι» της Ρεάλ ο Πάμπλο Λάσο, οι Μαδριλένοι είναι σταθερά στην πρώτη γραμμή της Euroleague. Πρωταγωνιστές στις επιτυχίες των τελευταίων ετών ήταν παίκτες όπως ο Φελίπερ Ρέγιες, ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο Τζέισι Κάρολ και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο τελευταίος έχει αποχωρήσει από την Ρεάλ, ενώ οι υπόλοιποι οδεύουν προς τη δύση της καριέρας τους ή έχουν πορεία που δύσκολα θα γίνει ξανά ανοδική. Αυτό υποχρεώνει την Ρεάλ να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Το δίδυμο των Φακούντο Καμπάτσο κι Έντι Ταβάρες (28 και 27 ετών αντίστοιχα) θεωρείται αυτό, γύρω από το οποίο θα χτιστεί σε βάθος 5ετίας η Ρεάλ για να μείνει στην ελίτ.

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει πως, στο πλαίσιο της προσπάθειας να τους κρατήσει… δεμένους στην Μαδρίτη, η Ρεάλ έχει βάλει στα συμβόλαιά τους «αστρονομική» – για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ – ρήτρα για το ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως όποια ομάδα από τον «μαγικό κόσμο» θελήσει να τους αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό περί των 10 εκατομμυρίων δολαρίων στους Μαδριλένους!

Να σημειώσουμε πως ο γιγαντόσωμος Ταβάρες έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ ο Αργεντινός γκαρντ Καμπάτσο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά όλα δείχνουν ότι εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει για νέο με μεγαλύτερη διάρκεια κι αυξημένες απολαβές.