Η Ευρωλίγκα, έβαλε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να γράψει ένα γράμμα για τον νεότερο εαυτό του, με τον Ισπανό Φόργουορντ να μιλάει με λόγια που προκαλούν ρίγος.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει ένα πράγμα να πει στον νεότερο εαυτό του: “Συνέχισε να δουλεύεις και απόλαυσε το ταξίδι. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου”. Η EuroLeague ζήτησε από τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR να στείλει ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό του και ο Ισπανός ανταποκρίθηκε απόλυτα στην πρόκληση.

Ο Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στην πορεία του και συμβούλευσε τον νεότερο εαυτό του να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα βρει μπροστά του επειδή αξίζει.

Αναλυτικά ο Ισπανός τόνισε στο VIDEO μιλώντας στον νεότερο εαυτό του: ” Συνέχισε. Τα πας περίφημα. Θυμήσου όλες τις θυσίες που έχεις κάνει, όλες τις δυσκολίες που πέρασες.. Είσαι σε καλό δρόμο. Μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες και τις κακές στιγμές. Απλώς, προσπάθησε να απολαύσεις το ταξίδι. Απόλαυσε κάθε τραυματισμό, κάθε άσχημη στιγμή που θα σε κάνει πιο δυνατό.

Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να έχεις υπομονή. Θα πάνε όλα καλά. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, θα έλθουν σκληρές στιγμές, αποκαρδιωτικοί τραυματισμοί, σκληρές ήττες, όμως δεν είσαι μόνος. Η οικογένεια και οι φίλοι σου θα είναι μαζί σου. Και το ταξίδι θα είναι υπέροχο.

Κάθε θυσία, κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε κακή ήττα και κάθε φορά που θα κλαις θα έχουν αξίζει. Εμπιστεύσου με. Αν και δεν το πιστεύεις, τα τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Συνέχισε”.

Κλείνοντας, ο Ερνανγκόμεθ ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της EuroLeague TV το σκεπτικό του πίσω από αυτά που είπε: “Αν έγραφα γράμμα στον νεότερο εαυτό μου δεν θα του έλεγα ‘θα πετύχεις αυτό ή εκείνο, γιατί ίσως σταματούσε να δουλεύει. Για αυτό είπα απλώς να συνεχίσει και ότι τα πάει υπέροχα. Να μην είναι σκληρός με τον εαυτό του, αλλά να έχει υπομονή, να πιστέψει σε αυτόν και ότι έχει μεγάλο ταξίδι. Θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα για αυτό συνέχισε να δουλεύεις Και αυτό είναι αρκετό”.