Η ήττα από τον Παναθηναϊκό είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακό, γεγονός που αποτυπώθηκε και στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. σύμφωνα με τον γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Ουίλ Τσέρι.

«Τα λάθη μας ταλαιπωρούν όλη την χρονιά. Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς. Κάναμε λάθη στην αρχή και μας τιμώρησαν. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στη προστασία της μπάλας. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλά προβλήματά μας. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, γιατί θα τιμωρηθείς. Από εκεί τελειώσε και το ματς», ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova, προτού σχολιάσει για τη νοοτροπία και την εμφάνιση σε σχέση με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ:

«Μας πλήγωσε το ματς στο ΟΑΚΑ. Ένιωσα πως είχαμε αυτό το παιχνίδι στα χέρια μας. Κάναμε κάποια λάθη και το δώσαμε. Ήταν μία σκληρή ήττα, ήταν δύσκολο. Η ήττα αυτή δεν είναι ένα πισωγύρισμα, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Μπορούμε να παλέψουμε για την οκτάδα. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Μπορούμε όμως να παλέψουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, όχι να περιμένουμε τις άλλες ομάδες να χάσουν».