Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο μεγάλος στόχος είναι η υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με την Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικεί την επιστροφή του στην EuroLeague μέσω της Αδριατικής Λίγκας που δίνει στον νικητή τη θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε (3/5) την Ιγκοκέα στο Game 1 της ημιτελικής σειράς και ο πρόεδρος του κλαμπ, Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε στο μεγαλεπήβολο πλάνο του Ερυθρού Αστέρα που θέλει πολυετές συμβόλαιο στην EuroLeague.

«Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος στόχος μας. Να αποκτήσουμε πολυετές συμβόλαιο στην EuroLeague. Νομίζω πως θα ακολουθήσουν αλλαγές στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball. Βλέπουμε, επί παραδείγματι το νέο φορμάτ στο EuroCup. Στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι να γίνει μέτοχος στην ECA και ειλικρινά, δίχως την παραμικρή διάθεση να το κρύψουμε, δουλεύουμε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση! Δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα δίχως σκληρή δουλειά, φιλάθλους και καλή οργάνωση. Θεωρώ πως ο Ερυθρός Αστέρας πληροί αυτές τις προϋποθέσεις» ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των Σέρβων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Pick-N-Talk.