Ο Σάσα Βεζένκοβ αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «Basketnews.lt» πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς, χωρίς όμως να γνωρίζει αν εκείνοι θα κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτησή του από το φετινό καλοκαίρι.

Ο Σάσα Βεζένκοβ συγκεντρώνει πάνω του το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ μεταφέρθηκαν στους Σακραμέντο Κινγκς, που… άναψαν φωτιές με τα τελευταία τους σχόλια στο instagram. Οι φίλοι του Ολυμπιακού αγωνιούν για το ενδεχόμενο να μετακομίσει από τη φετινή σεζόν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με τον ίδιο να αναφέρει πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Κινγκς σε δηλώσεις του στο «Basketnews.lt», χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξέρει πότε και αν θα γίνει κίνηση από την πλευρά τους.

«Το πιο σημαντικό για μένα, για την ομάδα που έχει τα δικαιώματά μου, είναι ότι ενδιαφέρεται για μένα, γεγονός που μου δίνει ευκαιρίες. Αλλά δε μου αρέσει να ονειροπολώ. Θα ήθελα να απαντήσω όταν κάτι συμβεί αλλά είμαι ρεαλιστής. Όπως είπα, μιλάμε. Δεν ξέρω πότε θα προχωρήσουν τα πράγματα. Εάν καταλήξουμε σε συμφωνία και ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσουμε, τότε θα μπορούμε να σκεφτούμε ευρύτερα. Τώρα σκέφτομαι την εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό, και ό,τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μου».

Για την προσωπική του βελτίωση: «Πρώτα από όλα δούλεψα πολύ τα καλοκαίρια. Είχαμε τέσσερις μήνες άδεια τα τελευταία δύο χρόνια. Την πρώτη χρονιά λόγω του κορονοϊού και τη δεύτερη επειδή δεν αγωνιστήκαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που μου έδωσε χρόνο για εξέλιξη».

Για τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς: «Το σημαντικότερο όλων είναι πως ο κορμός θα είναι ίδιος, πολλοί παίκτες θα παραμείνουν μετά την περσινή σεζόν. Εάν οι προπονητές κρίνουν πως χρειαζόμαστε προσθήκη σε κάποια θέση θα το κάνουν. Η σταθερότητα είναι σημαντική αλλά οι αφίξεις των νέων παικτών προσθέτουν πράγματα στη συνολική εικόνα. Οι τελευταίες προσθήκες των Φαλ, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στους στόχους μας. Το πιο δύσκολο είναι να δείξουμε πως η περσινή σεζόν μόνο τυχαία δεν ήταν. Φτάσαμε ψηλά και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για δεύτερη συνεχή χρονιά»