Το σίριαλ του Ιταλού τεχνικού με τη Βίρτους συνεχίζεται, με τον ατζέντη του Σκαριόλο να διαψεύδει κατηγορηματικά τις δηλώσεις του Προέδρου της Βίρτους.

Όλο και… χειρότερες γίνονται οι σχέσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο με τη διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια.

Λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Ιταλού τεχνικού, ήρθε η παρουσία του Λούκα Μπάνκι με τον Μάσιμο Ζανέτι να κάνει λόγο για επαφές του Σκαριόλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιγκίνιο Αλόνσο, ατζέντης με το Σκαριόλο, επικοινώνησε με τη γνωστή εφημερίδα As και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήρθε σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν ήρθαμε σε επαφή με τη Ρεάλ», είπε ξανά και ξανά, διαψεύδοντας τις καλοκαιρινές φήμες που έφερναν τον Σκαριόλο στη Μαδρίτη, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα που το θέμα θα πάρει την νομική οδό.

Όσον αφορά τώρα στους Ράπτορς, ο Σκαριόλο όντως βρέθηκε στην τελική λίστα των Καναδών για τη θέση του Νικ Νερς που πήγε στους Σίξερς, αλλά επιλέχθηκε ο ρούκι κόουτς, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Ο Ιγκίνιο Αλόνσο πήρε θέση στην “As” και για αυτό το ζήτημα που έδειξε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βίρτους, λέγοντας πως ο Σκαριόλο και ο ίδιος είχαν γραπτή εξουσιοδότηση από τον οργανισμό της Βίρτους για να διαπραγματευτούν με τους πρωταθλητές του 2019, όπου τότε ο Ιταλός κόουτς ήταν ασίσταντ.