Οι οπαδοί της Ζενίτ θέλησαν να κάνουν αισθητή και την παρουσία, αλλά και την… απουσία τους στο ματς κόντρα με τον Ερυθρό Αστέρα. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στην ήττα της ρωσικής ομάδας από τους Σέρβους.

Όπως όλες οι ρωσικές ομάδες, έτσι και η Ζενίτ, δεν φημίζεται για την… καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδό της. Για την ακρίβεια, στις αναμετρήσεις της δεν υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί, που «κάνουν εξέδρα», όπως έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ωστόσο, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στη “Sibur Arena” πήγαν οι οπαδοί της Ζενίτ, που συνηθίζουν να στηρίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι, η ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν θύμιζε το… ποδοσφαιρικό γήπεδο του κλαμπ της Αγίας Πετρούπολης.

Όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν, με τους Σέρβους να έχουν τον έλεγχο για 40′ και να φεύγουν τελικά με το διπλό. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως πριν τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, από το γήπεδο αποχώρησαν πρώτοι οι οπαδοί που αναφέραμε παραπάνω.

Όπως σημειώνουν τα ρωσικά media, οι εν λόγω fans έφυγαν από το κλειστό στο 35ο λεπτό, βλέποντας πως η ομάδα τους θα χάσει την αναμέτρηση…