Έξαλλος με την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τη Γαλατασαράι, αλλά και τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα στο παρκέ, ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της Εφές.

Ευχαριστημένος με τη νίκη (77-68) της Εφές στην πρεμιέρα επί της Γαλατασαράι, αλλά έξαλλος με τη λίγκα της Τουρκίας ήταν ο Εργκίν Αταμάν!

Ο έμπειρος κόουτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι, που ήταν στις 13:00, ενώ παράλληλα ζήτησε να φύγουν τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα, καθώς οι παίκτες γλιστρούσαν στο παρκέ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς και η Γαλατασαράι πάλεψε πολύ καλά. Τα τρίποντα του Καμπατσά μας χάλασαν αρκετά την ισορροπία της άμυνάς μας. Έφτασαν και εκείνοι κοντά στη νίκη. Αλλά ο Μπομπουά έπαιξε πολύ καλά, ενώ και οι Μίτσιτς και Μπράιαντ ήταν καθοριστικοί στο τέλος. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι δεν γίνεται να βάζεις ντέρμπι στις 13:00! Έχει γίνει και στο παρελθόν, αλλά είναι ασέβεια να βάζεις τέτοιο ματς, τέτοια ώρα και σε ένα μέρος όπως η Κωνσταντινούπολη.

Δεν θα παίξουμε ξανά ντέρμπι στις 13:00! Οι κερκίδες ήταν άδειες. Εάν ήταν το ματς το απόγευμα θα είχε 10.000 κόσμο στο γήπεδο. Αυτό το λέω για να το ακούσουν οι αρμόδιοι. Επίσης, οι παίκτες έκαναν παράπονα για τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα στο παρκέ, καθώς γλιστρούσαν. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει διόρθωση!».