Η ΑΕΚ αφήνει πίσω την νίκη στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα και πλέον στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση της φάσης των 16 του BCL κόντρα στην Μάλαγα, με την συμμετοχή των Τιμ Φρέιζερ και Αλεξάντερ Μάντσεν να κρίνεται αμφίβολη.

Η νίκη ήρθε για την ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα, στην Πάτρα, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ηλία Καντζούρη. Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε στη διάθεσή του τους Τιμ Φρέιζερ και Αλεξάντερ Μάντσεν, λόγω τραυματισμών.

Οι δύο παίκτες δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Πάτρα, με την συμμετοχή τους στο παιχνίδι απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, στην Martin Carpena (25/01, 21:30) να κρίνεται αμφίβολη.

Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της φάσης των 16 θα κριθεί λίγο πριν το ταξίδι της Ένωσης στην Ανδαλουσία.