ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και Περιστέρι έμαθαν το μεσημέρι της Τρίτης (05/07) τους πιθανούς αντιπάλους τους στους ομίλους του Basketball Champions League.

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μπήκαν η ΑΕΚ, η Μανρέσα, η Νίμπουρκ, η Χάποελ Χολόν, η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Μπουργκ, η Τενερίφη και η Στρασμπούρ, ομάδες (πλην ΑΕΚ) με τις οποίες μπορούν να κληρωθούν ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

Στο δεύτερο γκρουπ μπήκαν η Σάσαρι, η Ζομπατέλι, η Οστάνδη, η Ιγκοκέα, η Λούντβιχσμπουργκ, η Καρσίγιακα, η Ρίτας, η Ρίγα, ομάδες που μπορούν να κληρωθούν και με τις τρεις ελληνικές, χωρίς περιορισμούς.

Στο τρίτο γκρουπ μπήκαν η Νταρουσάφακα, η Γαλατασαράι, η Λιμίζ, ο ΠΑΟΚ, το Περιστέρι, η Μπιλμπάο, η Βόννη και η Μούρθια, ομάδες με τις οποίες (πλην ΠΑΟΚ και Περιστερίου) μπορεί να κληρωθεί η ΑΕΚ.

Στο τέταρτο γκρουπ μπήκαν η Μπαχτσεσεχίρ, η Μπνέι Ερτζελίγια, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Ρέτζο Εμίλια και οι τέσσερις ομάδες που θα ξεχωρίσουν από την προκριματική φάση (Μπάκεν Μπέαρς, Μπάμπεργκ, Τόφας, Μάλαγα, Φρίμπουργκ, Κάρχου, Κεραυνός, Οπάβα, Κόρμεντ, Τσέμνιτς, Μπρεογάν, Μπενφίκα, Μπουντιβέλνικ, Βολουντάρι, Παρνού, Σιαουλιάι, Ντεν Μπος, Λέστερ, Νόρκεπινγκ, Γκμούντεν, FMP, Γίλι, Πατριότι Λεβίτσε, TFT Σκοπίων). Από αυτό το γκρουπ, όλες είναι πιθανές αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι.

Οι κληρώσεις θα γίνουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο Patrick Baumann House of Basketball στην Ελβετία.