Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρεβίζο (19/10, 19:30) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του BCL και ο Έλληνας τεχνικός υπενθύμισε πως η «Ένωση» θέλει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση, εξηγώντας πως χρειάζεται δύναμη και υπομονή.

Έπειτα από την ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα, η ΑΕΚ στρέφεται στις υποχρεώσεις της στο Basketball Champions League και την αναμέτρηση με την Τρεβίζο στα Άνω Λιόσια.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Δέδας ανέφερε ενόψει της αναμέτρησης με τους Ιταλούς που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Σάσαρι στη Serie A:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο ματς, σ’ ένα θεσμό, που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε βάθος. Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο καινούριο μας Σπίτι, ευελπιστούμε να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και νίκη. Η Τρεβίζο είναι μία γεμάτη και ποιοτική ομάδα, που θ’ αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για την ομάδα μας. Παρά τη λειψανδρία στους περιφερειακούς θα προσπαθήσουμε να καταστρώσουμε ένα πλάνο ειδικών καταστάσεων. Η καταπόνηση των δύο… μοναδικών μας γκαρντ είναι σημαντική και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση.

Χρειάζεται δύναμη και υπομονή για να δούμε την ομάδα στο βαθμό ετοιμότητας, που σχεδιάσαμε. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει. Θα έχει καταλυτική συμμετοχή στην έκβαση του αγώνα. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να βγούμε νικητές. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε με χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μπροστά μας έχουμε μία σημαντική εβδομάδα…».