Ο Στέφανος Δέδας ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά τον αποκλεισμό από την Μπούργος, όπου αποβλήθηκε, τονίζοντας πως έχει παράπονα, ενώ δεν κατάλαβε γιατί αποβλήθηκε.

«Συγχαρητήρια στη Μπούργος. Ήμασταν στο παιχνίδι για 25 λεπτά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Στην τρίτη περίοδο είχαμε προβλημα με την εφαρμογή του πλάνου μας, φορτωθήκαμε με φάουλ σε σημαντικούς παίκτες» είπε αρχικά και συνέχισε…

«Τα κριτήρια των διαιτητών δεν ήταν ίδια, και ο Κοζλόφσκι μου έδωσε δύο τεχνικές παίκτες σε 10 δευτερόλεπτα χωρίς λόγο και με απέβαλε.

Συγχαρητήρια στη Μπούργος, έπαιξαν καλύτερα από εμάς, αλλά έχω παράπονα από τους διαιτητές γιατί δεν ήταν προετοιμασμένοι για τις συνήθειες που έχουν κάποιοι παίκτες της Μπούργος, όπως ο ΜακΦάντεν, ο Κουκ ή ο Μπενίτε. Επίσης δε μου άξιζε να αποβληθώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας κανείς δε θα το θυμάται αυτό.

Πρέπει να δουλέψουμε τώρα για το εγχώριο πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ισως δεν ειναι πολύ έξυπνο αυτό που θα πω, αλλά ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου. Να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε, πόσο ισχυροί θα είμαστε.

Η κούραση έπαιξε ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η συγκέντρωση που χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αρκετά τακτικά λάθη. Αν τα είχαμε αποφύγει θα ήταν ένα πιο κλειστό ματς».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος, Γκάι Πνίνι ανέφερε: «Συγχαρητήρια στη Μπούργος. Το άξιζαν στο τέλος. Ημασταν πραγματικά προετοιμασμένοι και το πλάνο μας δούλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Εκαναν την αντεπίθεσή τους και δεν αντιδράσαμε…»