Η αποστολή της ομάδας από τη Ιερουσαλήμ αναμένεται την Κυριακή (27/9) στην Αθήνα, ενόψει της συμμετοχής της στο τουρνουά που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με τον Όντεντ Κάτας να έχει έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελάει.

Ο ΤαΣόν Τόμας αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Εϊλάτ, ωστόσο οι εξετάσεις του δεν έδειξαν πως έχει υποστεί κάτι σοβαρό και έτσι θα προπονηθεί κανονικά το Σάββατο (26/9), ακολουθώντας και την ομάδα στην Ελλάδα.

Από ‘κει και πέρα, την Κυριακή (26/9) θα έχει και την πρώτη γνωριμία με τη νέα του ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέγραψε στη Χάποελ, για να τη βοηθήσει αποκλειστικά για το Final 8.

Ο Έλληνας γκαρντ θα προλάβει να κάνει τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα της Ιερουσαλήμ, πριν το ματς των προημιτελικών κόντρα στην Μπούργος, με τον Όντεντ Κάτας να δηλώνει: «Έχουμε λίγες ημέρες για να ενσωματώσουμε τον παίκτη στην ομάδα, ώστε να του δώσουμε αρκετά λεπτά συμμετοχής. Η κατάσταση με τον Κρις Κρέιμερ παραμένει αβέβαιη. Δεν ήρθε στην κατάσταση που τον περιμέναμε, οπότε αποφασίσαμε να μην τον δηλώσουμε και να πάρουμε κάποιο ρίσκο».