Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για την ήττα-αποκλεισμό από τη Στρασμπούρ, τονίζοντας πως έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία, ενώ έκανε και ένα σύντομο σχόλιο για την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Στρασμπούρ:

«Προσπαθήσαμε πολύ για 35 λεπτά παρά το γεγονός πως στο τέλος δεν τα πήγαμε καλά. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δε θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Όλοι το είδαν το παιχνίδι. Και το τελευταίο φάουλ στις βολές δόθηκε πολύ καθυστερημένα. Χάσαμε το ελεύθερο τρίποντο και τις βολές και δυστυχώς αποκλειστήκαμε.

Παλέψαμε με τα θετικά και τα αρνητικά μας. Τελειώνει με έναν πολύ πικρό τρόπο για όλους μας αυτό το ταξίδι. Δυστυχώς σήμερα το γήπεδο δεν είχε πολύ κόσμο λόγω των περιοριστικών μέτρων. Ήταν μια διαδρομή δύσκολη αλλά και πολύ όμορφη παράλληλα. Χάσαμε πολλά ματς στον πόντο και στις λεπτομέρειες.

Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν πιο βατό αντίπαλο στα play-in, παίξαμε 13-14 μέρες χωρίς προπόνηση. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και πρέπει να ανασυνταχθούμε για την Ελλάδα. Μακάρι να είμαστε πλήρεις στη συνέχεια».