Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Ηλίας Καντζούρης, μετά την απίθανη ανατροπή, 25 πόντων, της ΑΕΚ επί της Καρσίγιακα.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε μπάσκετ. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου γιατί συνέβη αυτό, αλλά τα κρατάω για μένα και τους παίκτες μου. Μετά οι παίκτες έδειξαν αξιοσέβαστη ψυχραιμία, σταμάτησαν τα λάθη στην εκτέλεση σε άμυνα και επίθεση και όταν έπρεπε έκαναν την τελική τους αντεπίθεση. Μόνο όταν κάνεις απλά πράγματα μπορείς να παίξεις σωστό μπάσκετ. Είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν δύο εβδομάδες κέρδισε στο σπίτι της Εφές. Βρεθήκαμε στο -25 αλλά επιστρέψαμε. Ήταν μια ομαδική δουλειά, όσοι ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Για την παρουσία του Ακίλ Μίτσελ είπε: «Δείχνει μια μεγάλη σταθερότητα. Πριν υπογράψει του είχα εξηγήσει τι επιπέδου παίκτη τον θεωρώ. Πρέπει να συνεχίσει να είναι ταπεινός και πεινασμένος, γιατί έχει πολλά περιθώρια να παίξει ακόμη καλύτερα».

Όσο για την απουσία του κόσμου λόγω τιμωρίας τόνισε: «Ας μας γίνει μάθημα ώστε να μην ξανασυμβεί και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά αξίζουν τη στήριξη του κόσμου».

Ο Δημήτρης Φλιώνης από πλευράς παικτών είπε: «Δεν θέλαμε να τελειώσει αυτό το ταξίδι, θέλαμε να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη για να μην υπάρξουν συνέπειες. Είχαμε άγχος στο ξεκίνημα, δώσαμε ελεύθερα σουτ και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε γιατί στη συνέχεια μπορεί ένα τέτοιο κακό ξεκίνημα να μας στοιχίσει. Οι αγώνες με την Τόφας θα είναι κρίσιμοι και θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».