Μπορεί ο αγώνας της Μάλαγα με το Λαύριο την Τετάρτη στην Ανδαλουσία (21:30) να έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά ο Φώτης Κατσικάρης φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους τις παγίδες που έχει για την ομάδα του η αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

«Το Λαύριο είναι μια πολύ σταθερή ομάδα, είναι με τον ίδιο προπονητή εδώ και δέκα χρόνια και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Έχουν πολύ ξεκάθαρες ιδέες, με φιλοσοφία να τρέχουν, να είναι επιθετικοί στην άμυνα και να εκμεταλλεύονται τα προσόντα των παικτών τους. Έχουν ταλαντούχους και έξυπνους παίκτες.

Το Λαύριο κάνει καλή δουλειά το καλοκαίρι φέρνοντας ανθρώπους που κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είναι μια δεμένη ομάδα και παίζει χωρίς φόβο. Αυτός είναι ο κίνδυνος για μένα. Είναι μια ομάδα που απολαμβάνει αυτή την εμπειρία και είναι επικίνδυνο αν την αφήσεις να παίξει.

Εμείς δείχνουμε χαρακτήρα, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή και να έχουμε σταθερότητα στη διάρκεια της αναμέτρησης», τόνισε ο Νικαιώτης τεχνικός.