Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα από την Νίμπουρκ και συνεχάρη τους παίκτες του, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι με τη Νίμπουρκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το πως στήθηκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό, παρασυρθήκαμε σε ένα ρυθμό ο οποίος βόλευε τον αντίπαλο ξεκάθαρα βρήκε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ, είχανε πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας σήμερα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα πρώτο come back και περάσαμε μπροστά εκεί δεχτήκαμε κάποια σουτ τα οποία δεν μπορώ να κακολογήσω την άμυνα της ομάδας μου μαρκαρισμένο σουτ στην λήξη του χρόνου και από την γωνία με ταμπλό.

Ήταν η ημέρα σήμερα που ο θεός είχε αποφασίσει το παιχνίδι να το κερδίσει η Νίμπουρκ. Βρήκαμε λύση στο τέταρτο δεκάλεπτο με το ψηλό σχήμα και τις αλλαγές σε όλα τα σκριν το υποστηρίξαμε πολύ καλά αυτό, πιάσαμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο περάσαμε ένα πόντο μπροστά και όλοι είδαμε τι έγινε στο τέλος μπήκε ένα σουτ όπου ακόμα και εκεί κάναμε ντιφλέξιον χάσαμε την μπάλα και κατέληξε σε έναν παίκτη ο οποίος την πέταξε και μπήκε μέσα.

Μόνο μπράβο έχω να πω στα παιδιά δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη δυστυχώς έχουμε πολύ μεγάλη κόπωση δυστυχώς χάνουμε έναν ακόμα παίκτη γιατί ο Κάρτερ έβγαλε τον ώμο του σίγουρα είναι εκτός του παιχνίδι του Σαββάτου αλλά η ζωή συνεχίζεται και είμαστε εδώ για να παλέψουμε».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται μπαταρίες: «Η ομάδα αυτή την στιγμή παίζει χωρίς τρείς παίκτες δηλαδή δεν μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι χωρίς τους Λοβ, τον Καμπερίδη έχασε και τον Κάρτερ νομίζω είναι πολύ κατανοητό από όλους».

Για το ποια μπορεί να είναι η ψυχολογία τώρα στην ομάδα: «Η ψυχολογία σίγουρα τώρα είναι άσχημη γιατί πραγματικά σήμερα κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια δηλαδή γυρίσαμε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν δέκα πόντους λιγότερο από δύο λεπτά περάσαμε και ένα πόντο μπροστά και χάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι καλή η ψυχολογία η ψυχολογία είναι κακή».