Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από την διοργανώτρια αρχή του BCL, για την τιμωρία της με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή, για περιστατικό που έλαβε χώρα στον αγώνα με την Χάποελ.

Στο πρόσφατο παιχνίδι της «Ένωσης» με την Χάποελ για το Basketball Champions League μερίδα οπαδών έκαψε σημαία του Ισραήλ στις εξέδρες και η ομάδα της Ιερουσαλήμ κατήγγειλε το περιστατικό. Σήμερα (24/1) έγινε γνωστή η τιμωρία που επιβλήθηκε από το Δικαιοδοτικό Όργανο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος.

Η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά.

Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.”