Ο Λάσι Τουόβι, υπογράμμισε το χαρακτήρα που έχει για την ομάδα του, η αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (21:30, ΕΡΤ 3).

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τη Στρασμπούρ, η οποία είναι στο 0-3 ως τώρα και αν χάσει και απόψε, αποχαιρετά τις πιθανότητες της για πρόκριση στο Final 8 του Basketball Champions League.

O Τουόβι, αφού αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα της ομάδας του την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του απόψε…

«Είχαμε τον έλεγχο για 30 λεπτά, αλλά τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο μας σκότωσαν. Τέτοια πράγματα πρέπει να αποφύγουμε σήμερα. Αν παίξουμε στο πραγματικό μας επίπεδο, το σκορ μπορεί να είναι κλειστό στο τέλος. Μην ξεχνάμε όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και πάλι, η πρόκληση είναι τεράστια. Δεν είναι αδύνατο να πάρουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας ούτε για πέντε λεπτά. Άπαντες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί, γιατί αν χάσουμε, όλα τελείωσαν. Η προσέγγιση μας είναι με νοοτροπία “March Madness”» είπε ο προπονητής των Γάλλων.