Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε ενόψει Νίμπουρκ, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθούν αμυντικά και επιθετικά, για να φτάσουν στη πρώτη νίκη της σεζόν.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τη Νίμπουρκ (12/10,19.30) για το Basketball Champions League και ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι, αλλά και στα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στάθηκε στους τομείς που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα έμεινε ενωμένη παρά τις ήττες και θα βρει τα πατήματά της.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα από θέμα αποτελεσμάτων, στην Ιγκοκέα χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, με τον Προμηθέα το παλέψαμε αρκετά. Σίγουρα αυτό που θέλαμε είναι να μείνουμε ενωμένοι όλοι μαζί στην ομάδα, κάτι που πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει και σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες και να ξεκινήσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Για τον προσεχή αντίπαλο, τη Νίμπουρκ:

«Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες, είναι μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί κάτι που τους κάνει να ξέρει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και στην επίθεση να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το πως λειτουργεί η ομάδα και σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθεί:

«Είμαστε μια ομάδα χτισμένη με καλή νοοτροπία και ισχυρούς χαρακτήρες και πιστεύω ότι ένα κακό ξεκίνημα δεν μπορεί να ρίξει αυτή την ομάδα. Θα βρούμε τα πατήματά μας και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Δεν μας έχει βγει ακόμη επιθετικά. Είμαστε μια καινούρια ομάδα σχετικά και πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε λίγο τη χημεία μας, επιθετικά κυρίως και αμυντικά έχουμε προβλήματα, αλλά μέσα από την προπόνηση και αν μείνουμε ενωμένοι θα καταφέρουμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Έχω δείξει ότι μπορώ να σκοράρω και να οργανώσω, οργανωτικά όμως δεν μου έχει πάει πολύ καλά και πρέπει να το φτιάξω αυτό, αλλά είμαι και ένας παίκτης που ζω από το σκοράρισμα και αυτό δεν πάει πολύ καλά και πρέπει να βρω έναν τρόπο να το αλλάξω».