Το Eurocup ανακοίνωσε τις ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν στην κανονική διάρκεια της επόμενης περιόδου και φυσικά ο Άρης είναι η μία εξ’ αυτών.

Περισσότερο για τυπικούς λόγους, στην ΚΑΕ Άρης περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση του Eurocup για να προχωρήσουν στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου. Αυτό έγινε σήμερα καθώς οι «κίτρινοι» είναι μεταξύ των είκοσι ομάδων που θα αγωνιστούν στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Eurocup.

Την πιο δυνατή εκπροσώπηση έχουν οι Τούρκοι και οι Ισπανοί με τρεις εκπροσώπους . Αναλυτικά οι 20 ομάδες που θα αγωνιστούν στην κανονική διάρκεια: Άρης (Ελλάδα), Λιετκαμπέλις, Γουλφς (Λιθουανία), Μπασάκσεχιρ, Μπεσικτάς, Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Τρέντο, Βενέτσια (Ιταλία), Γκραν Κανάρια, Βαλένθια, Μπανταλόνα (Ισπανία), Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Χαποέλ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μπουργκ (Γαλλία), Ουλμ, Αμβούργο (Γερμανία), Προκόμ (Πολωνία), Κλουζ (Ρουμανία), Ολίμπια Λουμπλιάνα (Σλοβενία).

Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει δύο ομίλους των δέκα ομάδων και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι έξι πρώτες ομάδες.