Ο αθλητικός διευθυντής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γιοτάμ Χαλπερίν, μίλησε για τις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλπερίν στο «sportsrabbi»:

Για τη στελέχωση της ομάδας: «Όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι, δεν ήταν ξεκάθαρο πότε θα γίνει η υπογραφή των ξένων παικτών, αλλά σε αυτή την περίπτωση όλα συγκεντρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που δημιούργησε αίσθηση στα μέσα ενημέρωσης».

Για την απόκτηση του Θον Μέικερ: «Παρακολουθήσαμε πολλές από τις καλύτερες στιγμές του Θον και συζητήσαμε να τον προσθέσουμε στην ομάδα για αρκετό καιρό. Σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει παίξει ακόμα στην Ευρώπη καθώς έρχεται από το ΝΒΑ. Αλλά θα είμαστε όλοι εκεί για να βοηθήσουμε τον Θον και γνωρίζουμε τον τρόπο για να προσαρμοστεί πιο εύκολα».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Η φιλοδοξία του συλλόγου είναι να κοιτάει πάντα μπροστά, όχι στο επόμενο παιχνίδι που είναι προφανώς διαφορετικό από το πώς βλέπει τα πράγματα ένας προπονητής ή παίκτης, αλλά ως σύλλογος ο στόχος μας είναι να κοιτάξουμε μπροστά ως προς το πώς θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τον σύλλογο που θα μπορούσε να είναι κάτι για αύριο ή κάτι που θα επηρεάσει την Χάποελ σε πέντε χρόνια από τώρα».