Ο Προμηθέας επικράτησε εντός έδρας της Ουλμ με 82-77 αλλά η εμφάνιση του δεν ικανοποίησε τον Μάκη Γιατρά, σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Εκεί πάντως όπου ο τεχνικός των Αχαιών εξέφρασε τη σιγουριά ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, αρχής γενομένης από το κενό που θα υπάρξει στο EuroCup, ενώ έκανε ειδική μνεία σε κόσμο και πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Κάναμε μία ακόμη νίκη στο EuroCup, είναι πολύ σημαντικό ότι νικήσαμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας. Είναι τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν έχουμε παίξει καλά. Δεν είναι όπως έχουμε μάθει να παίζει η ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι μόνο θέμα ενέργειας ή κούρασης. Θα το βρούμε, θα το λύσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μετά μια διακοπή στην Ευρώπη που πιστεύω πως είναι βάλσαμο για εμάς. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ουλμ που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε για μια ακόμη φορά. Και να πω κάτι τελευταίο αν μου επιτρέπετε. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Χάρη Μπόγδανο που έφυγε από τη ζωή. Εγώ βρέθηκα στο Αίγιο, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα, ήταν μεγάλο σχολείο το Αίγιο. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του», είπε αρχικά ο Γιατράς.

Και συμπλήρωσε: «Αν κοιτάξετε κάθε εβδομάδα τα αποτελέσματα, δεν μπορείς να πεις πως υπάρχει κάποια ομάδα που είναι αδιάφορη ή κακή. Ο καθένας μπορεί να νικήσει σε οποιαδήποτε έδρα. Υπάρχουν πολύ γεμάτες και καλές ομάδες. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους 16 του EuroCup. Αν νικήσουμε τα δύο παιχνίδια θα είμαστε πρώτοι, εξαρτάται από τα δικά μας αποτελέσματα, αν και θα πω πως λίγο μετράει αυτό γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Υπάρχουν κάποια άσχημα αποτελέσματα που μπορεί να τους έχουν φέρει σε πιο χαμηλές βαθμολογικά θέσεις, αλλά στην Ευρώπη θα τα δούμε όλα από τον Γενάρη μέχρι αρχές Μάρτη. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που είναι στην επόμενη φάση. Είναι από τους πρώτους στόχους που είχαμε βάλει».