H Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπράιαν Ανγκόλα για τα επόμενα δυο χρόνια.

Παίκτης της Χάποελ Τελ-Αβίβ θεωρείται ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ, Μπράιαν Ανγκόλα, όπως γνωστοποίησε και επίσημα ο ισραηλινός σύλλογος το πρωί της Τρίτης (1/8). Ο Κολομβιανός παίκτης να θυμίσουμε, ότι είχε συμφωνήσει με την Μακάμπι, όμως παρουσιάστηκε πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να χαλάσει η συμφωνία με την ομάδα του «λαού».

Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Καρσίγιακα, μετρώντας 15,5 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Χάποελ Τελ Αβίβ με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή του Κολομβιανού γκαρντ-φόργουορντ Μπράιαν Ανγκόλα (29χρ., 1,98μ.) που θα φορά την κόκκινη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Ανγκόλα έφτασε στο Ισραήλ την Πέμπτη και τις τελευταίες ημέρες πέρασε από μια σειρά ολοκληρωμένων εξετάσεων στο τέλος των οποίων έλαβε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις για να παίξει».