Ο προπονητής του Άρη έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία μετά την ήττα του Άρη από την Τρέντο με 69-67, αποθεώνοντας τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Καστρίτης:

«Ασχέτως του αποτελέσματος, ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές εναλλαγές του σκορ και ειδικά όπως κύλησε το τέταρτο δεκάλεπτο. Καταφέραμε ξανά να γυρίσουμε στο παιχνίδι, μια ακόμα φορά, με μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε δυστυχώς στη πλευρά που χάνει, στη τελευταία κατοχή.

Ευχαριστώ προσωπικά και ως ομάδα, τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας υποστήριξε μέχρι το τέλος. Είναι μόλις το τέλος του πρώτου γύρου στο Eurocup. Υπάρχουν ακόμα 9 παιχνίδια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για το αν ο Άρης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει νίκη ψυχολογίας: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπορούμε να μιλάμε για μια μεγάλη ευκαιρία. Τι να πούμε όμως γι’αυτά τα παιδιά, ειλικρινά. Ο υπερ-πλήρης Άρης είναι αουτσάιντερ στα περισσότερα παιχνίδια του Eurocup, ειδικά εκτός έδρας.

Φανταστείτε όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, έχοντας τρεις σημαντικότατες απουσίες. Σίγουρα μιλάμε για χαμένη ευκαιρία όταν χάνεις στη τελευταία κατοχή. Με την υπερπροσπάθεια μας και υπερβάλοντας εαυτό, έχουμε δημιουργήσει το συναίσθημα ότι μπορούμε.

Κάνουμε υπερπροσπάθεια και υπερπροσπάθεια. Φτάνεις πάντα εκεί κοντά και σου λείπει το κάτι λίγο. Το… τελευταίο μισό κιλό που λείπει για το παγκόσμιο ρεκόρ στην Άρση Βαρών.

Είμαστε σκληροί ως ομάδα, έχουμε δείξει χαρακτήρα. Είμαι σίγουρος και βέβαιος ότι πλησιάζει η στιγμή που θα έρθουν οι νίκες και τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε για να πάει η χρονιά όπως πρέπει».