Ο Ίαν Μίλερ έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Προμηθέα Πάτρας και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του EuroCup υποστήριξε ότι μπορούν να γίνουν… τρομακτική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

Για τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία επί της Μπούρσασπορ: «Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί κόντρα στην Τρέντο προσπαθούσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας, αλλά ήμασταν κουρασμένοι. Τώρα έχουμε αρχίσει να ρολάρουμε ως ομάδα, παίζουμε καλύτερα, ομαδικά και βασικά θέλαμε να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να παραμείνουμε ζωντανοί στη διοργάνωση».

Για την οργάνωση του Προμηθέα: «Είναι ένα από τα πλέον επαγγελματικά ευρωπαϊκά κλαμπ όπου έχω βρεθεί μέχρι τώρα. Από τη στέγαση των αθλητών έως τις πληρωμές, είναι πραγματικά οργανωμένος σύλλογος σε όλα. Μου αρέσει πόσο πολύ εκτιμούν και σέβονται τους αθλητές τους. Ενδιαφέρονται για την προσωπική ζωή μας, μας φέρονται σαν μια πραγματική οικογένεια».

Για τους Μάντζαρη και Ραντίσεβιτς: «Είναι σημαντικό που τους έχουμε μαζί μας, διότι ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι. Έχουν διακριθεί σε κορυφαίο επίπεδο και είναι σε θέση να ηγηθούν της ομάδας και να διδάξουν πράγματα σε εμάς και στους νεαρότερους παίκτες. Μου αρέσουν πολύ ο τρόπος που ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και η ηγετική παρουσία τους».

Τέλος, για το μέλλον του Προμηθέα: «Αισθάνομαι ότι δεν απέχουμε πολύ από το να γίνουμε μία από τις καλύτερες και δυνατότερες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος! Μπορούμε να γίνουμε μια τρομακτική ομάδα!».